Stiže novi “Komodor 64“!

Bez autora
Jun 26 2011

Sećate li se kompjutera „komodor 64“? Računar koji je i u Srbiji osamedesetih godina prošlog veka doživeo veliku popularnost, ovih dana ponovo izlazi na tržište. Kompanija „Komodor SAD“ smislila je način kako da zaradi na nostalgiji ljubitelja tehnike koji su odrasli na ovom računaru.Već su počeli da primaju narudžbine, a prve isporuke očekuju se sledeće nedelje. Novi C64 na „Ubuntu linuksu 10.10“ biće dostupan u pet verzija, od najjeftinije, po ceni od 250 dolara, do verzije od 895 dolara, opremljene sa dvojezgarnim atom procesorom, 4GB RAM memorije i hard diskom kapaciteta 1TB.

Stiže novi “Komodor 64“!Sećate li se kompjutera „komodor 64“?

Računar koji je i u Srbiji osamedesetih godina prošlog veka doživeo veliku popularnost, ovih dana ponovo izlazi na tržište. Kompanija „Komodor SAD“ smislila je način kako da zaradi na nostalgiji ljubitelja tehnike koji su odrasli na ovom računaru. Već su počeli da primaju narudžbine, a prve isporuke očekuju se sledeće nedelje.

Novi C64 na „Ubuntu linuksu 10.10“ biće dostupan u pet verzija, od najjeftinije, po ceni od 250 dolara, do verzije od 895 dolara, opremljene sa dvojezgarnim atom procesorom, 4GB RAM memorije i hard diskom kapaciteta 1TB.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik